Mineraalimeikkipohja Barely Buff SPF15 10g
Mineraalimeikkipohja Barely Buff SPF15 10g
Mineraalimeikkipohja Barely Buff SPF15 10g

Mineraalimeikkipohja Barely Buff SPF15 10g

23,00 €
sis. 24 % ALV
Lily Lolon erittäin hienojakoinen luonnonkosmetiikan mineraalimeikkipohja sopii kaikille ihotyypeille ja antaa iholle kauniin, tasaisen ja valovoimaisen pinnan.


Lily Lolon mineraalimeikkipohjat on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, jotka auttavat ihoa pysymään terveenä ja tasoittamaan sävyeroja ja virheitä. Meikkipohjia voi kerrostaa halutun peittävyyden saavuttamiseksi hehkuvasta lopputuloksesta tinkimättä.

Lily Lolon mineraalimeikkipohja onkin kansainvälisesti tunnettu valovoimaisesta lopputuloksestaan, kestävyydestään ja kevyestä koostumuksestaan. Sopii erinomaisesti myös epäpuhtaalle ja herkälle iholle.

Sävy Barely Buff on neutraalin keskivaalea, joka sopii useimmille tummuusasteeltaan keskivaaleille ihonsävyille tai hieman päivittyneille vaaleille ihonsävyille.

Pakkaus on 100% kierrätettävää materiaalia ja siinä on lukittava kansi, joka ei aiheuta sotkua ja on kätevä käyttää.

Meikkipohjasss on myös SPF15 suojakerroin, joka antaa iholle hyvä. suojan auringon haitoilta.

Vedenkestävä, öljytön koostumus, joka sopii kaikille ihotyypeille.

Katso vaaleampi sävy Blondie TÄSTÄ

Käyttö:

Levitä ensin kasvoille kosteuttava voide tai seerumi ja anna sen imeytyä hetken. Ripottele irtopuuteria hieman purkin kannelle ja pyörittele Kabuki-siveltimeen. Napauta ylimääräinen jauhe kannen reunaan. Levitä mineraalimeikkipohja kasvoille pyörivin liikkein, kunnes pohja sulautuu ihoon. Kerrosta, kunnes peittävyys on mielestäsi riittävä.

Ainesosat:

Mica, Zinc Oxide [+/- CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77492 (Iron Oxide), CI 77491 (Iron Oxide), CI 77499 (Iron Oxide)].

Arvosana