Mustikka kuivashampoo 36g

Mustikka kuivashampoo 36g

16,00 €
sis. 24 % ALV
Ekopharma Mustikka hajusteeton kuivashampoo hiusten muotoiluun ja nopeaan freesaukseen. Toimii myös hiuspuuterina antamaan tukea kampaukseen.

Ekopharman Mustikka kuivashampoo on monipuolinen ja tehokas kuivashampoo, joka sopii myös hiusten muotoiluun hiuspuuterina. Puhdistaa ja vähentää hiusten rasvaisuutta. Toimii hiuspuuterina antaen kohottavaa tukea ja tuuheutta kampaukseen. Sisältää puhdistavaa valkosavea, joka imee rasvaisuutta hiuksista ja hiuspohjasta sekä tuo mattamaisuutta hiukseen. Tuuheuttava riisitärkkelys lisää rakennetta ja ilmavuutta. Sopii kaikille hiuslaaduille.

Käyttö: Käytetään kuiviin hiuksiin. Sirottele suoraan hiuksiin tai pieni määrä käden kautta tyveen ja pituuksiin. Hiero kevyesti. Harjaa ylimääräinen pois.Vinkki: Hiuspuuteria voi halutessaan laittaa jo edellisenä iltana, jolloin vaikuttavat aineet pääsevät vaikuttamaan tehokkaasti ja hiukset ovat aamulla raikkaat ja ilmavat.

Ainesosat: Distarch Phosphate, Kaolin, Vaccinium Myrtillus Fruit Juice (Mustikka/Bilberry), Diheptyl Succinate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Phenethyl Alcohol, Maltodextrin

Arvosana