Hair Wax nr.30 Pepper 50ml

Hair Wax nr.30 Pepper 50ml

31,00 €
sis. 24 % ALV
Bruns Products Nr30 on tuuheuttava ja vahvaa pitoa antava luonnonkosmetiikan hiusvaha, joka antaa hiukselle mattaisen, tyveä tehokkaasti kohottavan tuloksen.

BRUNS PRODUCTS NR.30 BLACKPEPPER HAIRWAX 50 ML

- Kaikille hiustyypeille

- Hoitava ja ravitseva

- Helppokäyttöinen

- Tuuheuttava ja rakennetta antava

- Mattainen ja kuiva lopputulos

- Vettähylkivä ja kestävä koostumus

Kampaamoalan ammattilaisten kehittämät Bruns-tuotteet valmistetaan käsityönä tarkoin valituista, hellävaraisista luonnonmukaisista raaka-aineista Ruotsin Lundissa.

Nr30 on tuuheuttava ja pitoa antava hiusvaha, joka antaa hiukselle kestävän mattaisen lopputuloksen. Luomutuotettu mehiläisvaha, manteliöljy rauhoittavat, suojaavat ja hoitavat hiuspohjaa samalla kun auringonkukkaöljy ravitsee hiuksia ja hiuspohjaa. Herkullinen ja unisex lakritsin ja mustapippurin tuoksu. Bruns-tuotteidenuoksut tuoksut tulevaty luonnollisista ja luomusertifioiduista eteerisistä öljyistä

Käyttö:

Vahaa voi käyttää kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Lämmitä vaha käsien välissä - hiero ensin hiusten tyveen ja sen jälkeen hiusten pituuksiin. Muotoile haluaamallasi tavalla ja anna virkistävän mustapippurin, limen ja lakritsin tuoksun energisoida mielesi! Helppo huuhdella pois. Sopii käytettäväksi jokapäiväiseen hiustenmuotoiluun.

INCI: Cera Alba, Calcium Carbonate, Magnesium Carbonate, Prunus Amygdalus Oil, D-Phantenol Glycerine, Thocopherol Helianthus Anuus Seed Oil, Piper Nigrum, Illicum Verum, Citrus Arrantifolia.

Arvosana