Hamppuproteiinijauhe 400g
Hamppuproteiinijauhe 400g

Hamppuproteiinijauhe 400g

10,00 €
sis. 24 % ALV
Hempfoodin gluteeniton hampunsiemenproteiinijauhe tulee Hirvikorven tilalta Huittisista. Se on erinomainen lisä urheilujuomiin, smoothieen tai leivontaan.

Hempfoodin gluteeniton hampunsiemenproteiinijauhe tulee Hirvikorven tilalta Huittisista. Hampunsiemenproteiini on erinomainen lisä urheilujuomiin, smoothieen tai vaikkapa leivontaan, koska hampunsiementen proteiini on koostumukseltaan ja ravintoarvoiltaan todella laadukasta. Hempfood hamppuproteiinijauhe sisältää proteiinia 45%.

Hampunsiemenproteiini on erinomainen ravinnelisä urheilijoille, kasvissyöjille ja vegaaneille, koska proteiinin lisäksi se sisältää runsaasti terveydelle hyödyllisiä ravintokuituja, rasvahappoja, edestetiiniä ja kananmunan valkuaisesta tuttua albumiinia. Hampunsiementen sisältämän öljyn rasvahappokoostumus on kaikista kasvikunnan öljyistä monipuolisin. Hampunsiemenöljyssä on täsmälleen oikeassa suhteessa kaikki ihmiselle välttämättömät rasvahapot.

Suurin osa siementen rasvahapoista on omega 3 ja omega 6 -rasvahappoja. Hampunsiemenen omega 6 on GLA:ta eli gammalinoleenihappoa, jota ihmisen on vaikea saada mistään muusta ravinnosta. Monityydyttämättömiä rasvahappoja hamppuöljyssä on yli 80 %.

Hamppuproteiini sisältää:

  • 45% proteiinia 
  • 20% ravintokuitua
  • omega 3 (linoleeni)
  • omega 6 (linoli)

Käyttö: 1-2 rkl (30-60g) päivässä, nesteen tai ruuan joukossa. Erinomainen lisä smoothieen tai palautusjuomaan.Vinkki: Voit käyttää hamppuproteiinijauhetta myös esim. sämpylä- tai lettutaikinan seassa lisäämään ruokien proteiinipitoisuutta ja ravintoarvoa.

Huomaathan, että suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Arvosana