Hiuskiinne Appelsiini 200ml

Hiuskiinne Appelsiini 200ml

19,00 €
sis. 24 % ALV
Farfallan luonnonkosmetiikka hiuslakka on 100% luonnollinen ja vegaaninen hiuskiinne, jonka tuoksuna on ihana appelsiini.

Farfallan luonnonkosmetiikka hiuslakka on 100% luonnollinen ja vegaaninen hiuskiinne, jonka tuoksuna on ihana appelsiini. Tuoksu tulee luomu-appelsiinin eteerisestä öljystä ja sopiikin sen vuoksi myös monille tuoksuyliherkille. Appelsiinin eteerinen öljy kohottaa mielialaa ja kirkastaa ajatuksia. Antaa kestävän tuen kampausten viimeistelyyn sekä luonnollista kiiltoa.

Käyttö: Luonnonkosmetiikkalakat ovat erilaisia käyttää kuin ns. tavalliset ponnekaasulliset lakat. Suihkuta luonnonkosmetiikkalakkaa hiuksiisi viimeistelyvaiheessa ja anna kuivua. Älä enää koske hiuksiin ennen lakan kuivumista, jotta hiukset kiinnittyvät luonnollisen näköisesti. Farfallan hiuslakan suihke on hienojakoinen ja nopeasti kuivuva ja siksi helppo käyttää.

Sveitsiläinen Farfalla on ollut aromaterapian ja luomukosmetiikan edelläkävijä jo yli 30 vuoden ajan. Farfallan pyrkimys on aina ollut tukea kasvien voiman avulla ihmisten yksilöllistä hyvinvointia ja onnellista, hyvää elämää. Farfallan toiminta on todella eettistä.Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!

Tämä tuote on 100% luonnollisista ainesosista. 97% sertifioitavissa olevista ainesosista on luomua (NaTrue).Vegan. Reilua kauppaa. Pakkaus valmistettu 100% kierrätysmuovista.

INCI: ALCOHOL, AQUA, SORBITOL, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL*, PARFUM, TRIETHYL CITRATE, LIMONENE**, LINALOOL**
* valvottua luomutuotantoa
** luonnollisten eteeristen öljyjen ainesosa


Arvosana