Muotoiluvoide Greippi 100ml

Muotoiluvoide Greippi 100ml

18,00 €
sis. 24 % ALV
Farfalla Greippi on pitävä ja luonnonmukainen muotoiluvoide vaativienkin hiusten muotoiluun. Antaa hyvää tuuheutta ja pitoa föönaukseen tai luonnonkiharalle.

Farfallan Greippi muotoiluvoide. Pitävä ja toimiva hiustenmuotoiluvoide vaativienkin kampausten muotoiluun. Hyvin mieto ja luonnollinen greipin tuoksu piristää päivää. Tuotteessa on hyvin miellyttävä rakenne, joka on helppo levittää hiuksiin. Antaa hiuksille luonnollista, mutta kestävää tukea föönaukseen tai muotoiluraudan alle käytettynä. Tekee hiuksista pehmeät ja tuuheat, samalla hoitaen niitä. Farfallan muotoiluvoide sopii kaiken pituisille hiuksille ja myös erinomainen Curly Girl -metodiin.

Käyttö: Vaahdota muotoiluvoidetta käsissäsi ja haro se sormenpäillä kauttaaltaanhiuksiin. Voit muotoilla hiukset föönaten, mutoiluraudalla tai jättää ne kuivumaan vapaasti.

Sveitsiläinen Farfalla on ollut aromaterapian ja luomukosmetiikan edelläkävijä jo yli 30 vuoden ajan. Farfallan pyrkimys on aina ollut tukea kasvien voiman avulla ihmisten yksilöllistä hyvinvointia ja onnellista, hyvää elämää. Farfallan toiminta on todella eettistä.Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!

Tämä tuote on 100% luonnollisista ainesosista. 97% sertifioitavissa olevista ainesosista on luomua (NaTrue).Vegan. Reilua kauppaa. Pakkaus valmistettu 50% kierrätysmuovista.

 INCI: AQUA, SORBITOL, PENTYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, DEHYDROXANTHAN GUM, LIMONENE **, ALGIN, CALCIUM ALGINATE, PARFUM , CITRIC ACID, LINALOOL **,CITRAL**, ASCORBIC ACID, GERANIOL **.
*certified organic, **part of natural essential oils

Arvosana