Mustikka Hopeahoitojauhe 44g

Mustikka Hopeahoitojauhe 44g

15,00 €
sis. 24 % ALV
Ekopharman hajusteeton mustikka hopeahoitojauhe keltaisuuden taittoon. Vaaleille, raidoitetuille ja harmaille hiuksille.

Ekopharma Mustikka hopeahoitojauhe on hajusteeton, luonnonmukainen jauhe keltaisuuden taittoon ja sävyn viilentämiseen. Sopii erityisesti vaaleille, raidoitetuille ja luonnostaan harmaille hiuksille sekä viileän värin ylläpitoon. Hopeahoitojauhe on luonnonkosmetiikkaa, joka sisältää hoitavaa mustikkaa, kosteuttavaa betaiinia ja antioksidanttista C-vitamiinia. Hellävaraiset ja luonnonmukaiset ainesosat hoitavat hiusta hoitoaineen tavoin samalla kun hiukset saavat sävyä. 

Jauhetta voidaan käyttää sellaisenaan EKOPHARMA-shampoon tai -hoitoaineen kanssa tai yhdistää kasviväriin. Sävyä voi säädellä vaikutusajan ja jauhemäärän mukaan. Jos hiukset ovat erityisen huokoiset suositeltavaa on aloittaa lyhyemmällä vaikutusajalla ja pienemmällä jauhemäärällä. Sopii kaikille hiuslaaduille.


Käyttö: Sekoita 1-5 tl jauhetta hiusten pituuden mukaan EKOPHARMA-shampoon tai -hoitoaineen joukkoon. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia halutusta sävystä riippuen. Huuhtele huolellisesti.

Ainesosat: Vaccinium Myrtillus Fruit Juice (Mustikka/Bilberry), Maltodextrin, Ascorbic Acid, Betaine

Säilyvyys: 24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje: Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Arvosana