Hopeahoitoaine nr.24 Grape 300ml

Hopeahoitoaine nr.24 Grape 300ml

38,00 €
sis. 24 % ALV
Bruns Products Nr 24 on käsintehty mieto hopeahoitoaine, joka tehostaa hopeashampoon vaikutusta vaaleissa, harmaissa ja vaalennetuissa hiuksissa.

BRUNS PRODUCTS NR.24 HOPEAHOITOAINE 300 ML

- Hoitava ja ravitseva

- Tekee hiuksista pehmeät ja antaa upean kiillon

- Neutraloi keltaisen ja kultaisen sävyjä

- Sopii erityisesti vaaleille, harmaille ja vaalennetuille hiuksille

- Ei täysin luonnonmukainen*

- Päivittäiseen käyttöön

- Hillitsee hiuspohjan rasvoittumista

- Kosteuttaa hiuksia ilman latistavaa vaikutusta

- Sopii erinomaisesti curly girl -metodiin

Kampaamoalan ammattilaisten kehittämät Bruns-tuotteet valmistetaan käsityönä tarkoin valituista, hellävaraisista luonnonmukaisista raaka-aineista Ruotsin Lundissa.

Nr 24 on käsintehty mieto hopeahoitoaine, joka tehostaa hopeashampoon vaikutusta vaaleissa, harmaissa ja vaalennetuissa hiuksissa. Hoitoaine sisältää sinipuuta, joka antaa hiuksille viileää sävyä. Luomu avokadoöljy ja aloe vera kosteuttavat hiusta ja antaa kiiltoa. Kirpeä greipin eteerinen öljy sopii loistavasti ärtyneelle hiuspohjalle ja se stimuloi hiuspohjan verenkiertoa. Aromaattinen ja mieltä virkistävä greipin tuoksu tulee luonnollisista ja luomusertifioiduista eteerisistä öljyistä.

*) Keltaisuuden poistaminen hiuksesta on vielä tällä hetkellä haasteellista täysin luonnollisin keinoin. Tästä syystä Bruns Products hopeashampoo ja -hoitoaine sisältävät pienen määrän synteettisiä ainesosia, eivätkä ne siten täysin täytä luonnonkosmetiikan kriteerejä.

Käyttö:

Hiero pieni määrä hoitoainetta hiuksiin ja anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Huuhtele hiukset huolellisesti.

INCI: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Glycerin, Aloe Barbadensis Extract, Cocos Nucifera, Persea Gratissima, Vitellaria Paradoxa, Simmondsia Chinensis, Lactic Acid, Dehydroacetic Acid, Haematoxylum Campechianum, Citrus Paradisi, Boswellia Carterii Oil, Acid Violet 43.

Arvosana