Salt Spray nr.12 Fresh Mandarin 200ml

Salt Spray nr.12 Fresh Mandarin 200ml

31,00 €
sis. 24 % ALV
Bruns Products Salt Spray on helppokäyttöinen, rakennetta ja pitoa antava suolasuihke, joka sopii kaikenlaisille ja kaiken pituisille hiuksille.

BRUNS PRODUCTS NR.12 FRESH MANDARIN SALT SPRAY 200 ML

- Vegaaninen

- Kaikille hiustyypeille

- Tuuheuttava ja rakennetta antava

- Hoitava ja ravitseva

- Helppokäyttöinen

- Kestävä mattainen lopputulos

- Antaa keskivahvaa pitoa

- Täydellinen kihara- tai lainekampauksiin

- Sopii Curly Girl -metodiin.

Kampaamoalan ammattilaisten kehittämät Bruns-tuotteet valmistetaan käsityönä tarkoin valituista, hellävaraisista luonnonmukaisista raaka-aineista Ruotsin Lundissa.

Nr12 on hellävarainen suolasuihke, jonka raikas mandariinin tuoksu ilahduttaa. Rakennetta ja pitoa antavaa suolasuihketta on helppo käyttää ja se sopii kaikille hiustyypeille ja kaiken pituisille hiuksille. Muotoile hiuksiin upeat laineet tai korosta luonnollisia kiharoita. Sisältää kosteuttavaa ja hiuksia hoitavaa luomu aloe vera -mehua.Bruns-tuotteiden tuoksut tulevat luonnollisista ja luomusertifioiduista eteerisistä öljyistä. Suolasuihke on vegaaninen.

Käyttö:

Tuotetta voi käyttää sekä kuiviin, että kosteisiin hiuksiin ja se on täydellinen erityisesti kihara- tai lainekampauksiin. Anna hiusten kuivua luonnollisesti tai kuivaa ne hiustenkuivaajalla haluamaasi muotoon. Voit käyttää tuotetta myös vain tyven alueelle antamaan kohotusta.

Arvosana