Meikkaus- ja kampauspalvelut

Haluamme, että voit nauttia tärkeästä päivästäsi ilman stressiä laittautumisesta, huoliteltuna ja itsevarmana kauniin kampauksen ja meikin ansiosta. Palveluistamme löytyy meikit ja kampaukset niin arkeen kuin juhlaan sekä hääpaketit morsiamille. 

Lue alempaa vinkit mitä kannattaa ottaa huomioon meikkiin tai kampaukseen tullessa ja tarkemmat tiedot hääpaketeista. Hintoihin pääset tutustumaan alla olevasta linkistä. 

Tehdään juhlastasi astetta parempi. Lämpimästi tervetuloa!

Häämeikki ja hääkampaus Inspiro Huittinen

Hääpaketit


Hääkampauspaketit

Inspiron hääkampauspakettien hintaan sisältyy koekampaus ja tarvittaessa hiuslisäkkeen tai valkin käyttö. Koekampaus olisi hyvä tehdä 1-3 viikkoa ennen hääpäivää. Muista varata aika koekampaukseen hyvissä ajoin.

Hääkampauspaketeissa on huomioitu myös sulhanen. Hääpäivänä kampaaja tarvittaessa föönaa ja muotoilee myös sulhasen hiukset ja siistii hiusrajat. Sulhasen hiustenleikkaus ei kuulu pakettiin. 

Itse juhlapäivänä morsiamelle on tarjolla kuohujuomaa ja pientä tarjottavaa esimerkiksi suklaata ja mansikoita kampauksen teon lomassa. Tarjoilut vaihtelee kauden mukaan, ja voit kertoa omia toiveitasi myös niiden suhteen. 


Häämeikkipaketti

Häämeikkipakettiin kuuluu koemeikin, ripsitupsujen ja sulhasen ehostuksen lisäksi morsiamelle mukaan setti, joka sisältää mm. puuteripaperia ja huulipunaa meikin korjailuun päivän aikana. 

Sulhasen ehostus tarkoittaa luonnollisen kevyttä meikkipohjaa häivyttämään ihon epätasaisuuksia. Tämä kannattaa tehdä erityisesti hääkuvia ajatellen, joissa sulhasen ihon epätasaisuudet saattavat korostua huolellisesti meikatun morsiamen rinnalla.

Kampaus Inspiro Huittinen

Mitä kannattaa huomioida kampaukseen tullessa?

Jos haluat, voit varata kampaustasi varten koekampauksen. Koekampaus on suunnittelutuokio, jossa hahmotellaan varsinaista kampausta. Varaa se mielellään 1-3 viikkoa ennen varsinaista kampausta. Koekampauksen hinta lisätään kampauksen hintaan. Hääpakettien hintaan se kuuluu. 

Saavu mahdolliseen koekampaukseen sekä juhlapäivän kampaukseen puhtailla, kuivilla hiuksilla. Mieti valmiiksi mitä toivot kampaukselta ja ota talteen kuvia haluamastasi kampaustyylistä. Voit myös lähettää toivekuvia etukäteen somekanavien kautta viestillä tai sähköpostiin. Ota koekampaukseen mukaan kampaukseen tulevat koristeet ja/tai huntu.

Inspirossa voimme toteuttaa kampauksesi täysin luonnonkosmetiikalla tai hajusteettomilla muotoilutuotteilla. Mainitse näistä toiveistasi jo ajanvarauksen yhteydessä, niin osaamme valmistautua oikeanlaisilla tuotteilla kampausta varten.

Meikki Inspiro Huittinen

Mitä kannattaa huomioida meikkiin tullessa?

Ennen meikkiin tai koemeikkiin tuloa mieti millaisia toiveita sinulla on meikkiä varten ja ota talteen kuvia toiveistasi, joita voit näyttää meikkaajalle. Kuvat puhuvat aina enemmän kuin sanat. Saavu meikkiin puhtailla kasvoilla, joihin olet laittanut oman ihonhoitorutiinisi mukaiset hoitotuotteet.

Mahdollinen koemeikki kannattaa sopia 1-2 viikkoa ennen varsinaista meikkiä. Meikkaajan on helpompi muistaa meikin yksityiskohdat, kun koemeikkiä ei tehdä liian aikaisessa vaiheessa. Toki meikistä tehdään aina myös tarkat muistiinpanot varsinaista meikkiä varten.

Inspiron meikkivalikoimasta löytyy kattavasti niin luonnonkosmetiikkaa, kuin synteettisiäkin meikkejä. Voimme toteuttaa meikkisi esimerkiksi kokonaan luonnonkosmetiikalla tai vedenkestäväksi synteettisillä meikeillä. Kerro näistä toiveista jo varausvaiheessa ennen mahdollista koemeikkiä, jotta tiedämme valmistautua meikkiä varten oikeanlaisilla tuotteilla.