Kampaamo Inspiro

Inspiro on Huittisissa pääkadun varrella sijaitseva viihtyisä ja rauhallinen "hyvän mielen olohuone", kuten eräs asiakkaamme kuvaili parturi-kampaamoamme. Inspirossa asiakkaita palvelevat Inspiron omistaja ekokampaaja-maskeeraaja, Elina Haapala, ja parturi-kampaaja Piia Suuniitty. Inspiron palveluihin kuuluu perinteisten parturi-kampaamopalveluiden lisäksi myös ekokampaamo- ja meikkauspalvelut. 

Ekokampaamopalveluista suosituinta on kasvivärjäys, joka on ekologinen ja luonnollinen vaihtoehto synteettiselle hiusten värjäämiselle. Ekokampaamopalveluihin kuuluu myös luonnonmukaiset hiushoidot, kuten savi-, merilevä- ja yrttihoidot, rentouttava intialainen päänhieronta, ekologinen savisoodavaalennus sekä energialeikkaus. Ekopalveluihin voi tutustua lisää tästä.

Synteettisissä värjäyksissä käytämme hajusteettomia värisarjoja kuten Schwarzkopf Professional  Essensity ja kotimainen Sim SensiDo. Myös pesupaikalla ja hiusten viimeistelyssä käytämme ensisijaisesti hajusteettomia tuotteita tai luonnonkosmetiikkaa. Meille tärkeää on  kampaamoympäristö, jossa myös hajusteherkkien ja synteettisille aineille herkistyneiden asiakkaiden on helppo hengittää.

Piian vahvinta alaa ovat synteettiset värjäykset, vaalennukset ja permanentit. Elina taitaa ekokampaamopalveluiden lisäksi kampaukset ja meikkaukset. Yhdessä voimme tarjota asiakkaillemme monipuoliset parturi-kampaamopalvelut saman katon alta. Kaikkiin palveluihimme hintoineen voi tutustua  nettiajanvarauksestamme ja tuotteisiin verkkokaupassa.

Meillä saat nauttia hiustenlaiton ohessa rentouttavasta hengähdyshetkestä. Sujauta villasukat jalkaan, käperry vaikutusajalla torkkupeittoon, uppoudu hyvän kirjan pariin tai vain nauti hetkestä. Olemme Inspirossa sinua varten.

Lämpimästi tervetuloa Inspiroon!


💛: Elina & Piia


Varaa aika